(093) 002-98-08

(096) 989-88-92

         

         

Прохолодні коктельні родзинки від студентів ФГРіТБ

На вулиці дуже спекотно !

Студенти Факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу пропонують 5 смачних прохолодних напоїв, які врятують вас від спеки та дозволять насолодитися неперевершеним смаком.

Ілюзія обману

Інгредієнти:

Малиновий сироп 20 мл

Лимонний сік 30 мл

Спрайт 150 мл

Лимон 40 г

Лайм 10 г

Малина 15 г

М’ята 1г  

Лід в кубиках 180 г

  1. Поклади в хайбол малину 3 ягоди та потисни мадлером
  2. Додай кружальце лимона й наповни хайбол кубиками льоду доверху
  3. Налий лимонний сік 30 мл та малиновий сироп 20 мл
  4. Долий спрайт доверху та акуратно розмішай коктейльною ложкою
  5. Прикрась кружальцем лимона, лайма та гілочкою м’яти

Огірковий лимонад

Інгредієнти:

Медовий сироп 20мл

Спрайт 100мл

Лайм 20г

Апельсин 80г

Огірок 35г

Розмарин 5г

Лід подрібнений 200г

  1. Поклади в слінг огірок 6 кружаликів, лайм 1 часточку, апельсин 2 частки і подавити мадлером
  2. Наповити слінг дробленим льодом доверху
  3. Налий медовий сироп 20 мл
  4. Долей спрайт доверху та розмішай коктейльною ложкою
  5. Прикрасити гілочкою розмарину и кружальцем огірка.

Пелікан

Інгредієнти:

Гренадін 10мл

Полуничний сироп 10мл

Персиковий сік 150мл

Лимонний сік 15мл

Банан 110г

Полуниця 50г

Лід подрібнений 60г

  1. Поклади в блендер очищену та нарізану половинку банана і полуницю 2 ягоди
  2. Налий лимонний сік 15 мл, гренадин 10 мл, полуничний сироп 10 мл та персиковий сік 150 мл
  3. Додай в блендер совок дробленого льоду та збий
  4. Перелий в хайбол
  5. Прикрась кружальцем банана і половинкою полуниці на коктейльнiй шпажці

Кролик Роджер

Інгредієнти:

Сік журавлини 150мл

Ожина 24г

Полуниця 60г

Малина 30г

Мед 20мл

Лід подрібнений 60г

  1. Поклади в блендер ожину 4 ягоди, полуницю 3 ягоди і малину 6 ягід
  2. Налий мед 20 мл та журавлинний сік 150 мл
  3. Додай совок подрібненого льоду та збий
  4. Перелий в коктейльну креманку

Яблучна насолода

Інгредієнти:

Гренадін 20мл

Лимонний сік 15мл

Персиковий сік 150мл

Яблуко 220г

Червона коктейльна вишня 5г

Лід подрібнений 60г

  1. Поклади у блендер очищене й нарізане зелене яблуко 1 шт
  2. Налий лимонний сік 15 мл, персиковий сік 150 мл і гренадин 20 мл
  3. Додай у блендер лопатку дробленого льоду і збий
  4. Перелий у коллінз
  5. Прикрась віялом з часточками яблука і коктейльною вишнею на шпажці

Смакуйте разом зі студентами Факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу! !!!

ДЕКАНАТ:

Адреса: Київ, вул. Є. Коновальця, 36 (каб.709)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38(093) 002-98-08

Моб.: +38(096) 989-88-92 Готельно-ресторанна справа, консультує: Комарніцький Ігор Олегович

Моб.: +38(093) 002-98-08 Готельно-ресторанний і туристичний бізнес, консультує: Пилипів Вікторія Володимирівна

Моб.: +38(096) 902-29-03 Міжнародний туризм, консультує: Плецан Христина Василівна

E-mail: fgritb@ukr.net

         

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 20 (каб.12)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Тел.: +38(044) 285-44-03

Тел.: +38(044) 285-43-86

Факс: +38(044) 285-85-27

E-mail: abiturient@knukim.edu.ua

             

МИ НА КАРТІ:

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2019 ФГРіТБ КНУКіМ