(093) 002-98-08

(096) 989-88-92

         

         

7 корисних лайфхаків для шеф-кухаря

Продовжуємо рубрику інтерактивного журналу Факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу –  «Лайфхаки успішності у сфері гостинності».

ФГРіТБ здійснює підготовку, перш за все, успішних особистостей сфери гостинності. Сьогодні ділимось важливими порадами для майбутніх шеф-кухарів.

Шеф-кухар – це людина-професіонал, вміла і талановита. До вашої уваги пропонуємо 7 лайфхаків, які допоможуть досягти успіху майбутнім шеф-кухарям.

  1. Потрібно бути енергійним та активним

Щодня шеф-кухарю необхідно мати достатню кількість енергії, щоб встигати все, впроваджувати інновації, креативні ідеї, контролювати всі процеси на кухні і чітко управляти командою. Досвідчений керівник завжди знає,  якісно організований процес роботи – ефективна діяльність всього колективу.

  1. Дослухайтеся до думки гостей

 Успіх та мета ресторанного бізнесу – це отримання прибутку та задоволення потреб клієнтів-гостей. Ваше основне завдання – додати такі новинки, які припадуть до душі гостям, щоб вони поверталися знову й знову.

Зібравши та проаналізувавши дані ви зможете виявити найбільш популярні  позиції і вдало оновити меню, додавши позиції, які дійсно порадують відвідувачів і будуть мати великий попит.

  1. Сконцентруйте увагу

Не відволікайтеся і робіть все поступово.

Працюйте разом з вашою командою, постійно оптимізуючи та удосконалюючи  процеси і ви досягнете помітного  результату.

  1. Поділіться своїм досвідом з іншими

Ваша кар’єра це, без сумніву, досвід і наполеглива праця протягом багатьох років. Не кожен шеф-кухар готовий посвятити свою команду в секрети фірмових страв. Однак слід розуміти, якщо ви будете готові поділитися знаннями з колективом – це допоможе підвищити рівень кваліфікації, знайти себе у цій професії, а також сприятиме позитивному професійному середовищу в колективі. Звичайно ж, ви не повинні розкривати таємницю приготування вашої власної, неповторної страви, передача досвіду – це допомога іншим, які можуть використовувати ці знання, розвивати їх і надалі допомагати  вам у приготуванні страв вже на більш професійному рівні. Не бійтеся ділитися досвідом!

  1. Не грайтесь з експериментами

Як сильно б вам не хотілося експериментувати, прислухатися до побажань гостей. Адже ви хочете, щоб замовлень було більше?

  1. Шукайте синергію

Ваші ідеї варті багато чого, але коли ви працюєте разом з усією своєю командою, вони варті ще більшого. Досягнення синергії на кухні ресторану – це результат наполегливої ​​праці і взаємоповаги усіх співробітників.

  1. Витрачайте більше часу на підготовку

Приділіть більше часу та уваги на підготовку, організацію та підвищення ефективності. Не зупиняйтесь на досягнутому. Не припиняйте удосконалюватися.

Шановні студенти Факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу, пам’ятайте, що успіхів крок за кроком можна досягнути лише безперервно удосконалюючи свої знання і навички, при цьому ділитися досвідом з командою і створити дійсно сприятливу атмосферу в колективі. Успіхів вам!

ДЕКАНАТ:

Адреса: Київ, вул. Є. Коновальця, 36 (каб.709)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38(093) 002-98-08

Моб.: +38(096) 989-88-92 Готельно-ресторанна справа, консультує: Комарніцький Ігор Олегович

Моб.: +38(093) 002-98-08 Готельно-ресторанний і туристичний бізнес, консультує: Пилипів Вікторія Володимирівна

Моб.: +38(096) 902-29-03 Міжнародний туризм, консультує: Плецан Христина Василівна

E-mail: fgritb@ukr.net

         

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 20 (каб.12)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Тел.: +38(044) 285-44-03

Тел.: +38(044) 285-43-86

Факс: +38(044) 285-85-27

E-mail: abiturient@knukim.edu.ua

             

МИ НА КАРТІ:

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2019 ФГРіТБ КНУКіМ