(093) 002-98-08

(096) 989-88-92

         

         

«Do&Co Kyiv»: неймовірні враження і позитив

Для студентів другого курсу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа» КНУКіМ в рамках дисципліни «Організація ресторанного господарства» було організовано виїзний практикум до відомої кейтерингової компанії «Do&Co Kyiv», розташованої на території міжнародного аеропорту «Бориспіль».

«Do&Co Kyiv» – багатофункціональна структура, основними напрямками якої є:

‒ ресторани, готелі, лаунж-бари (Lounge Bar);

‒ обслуговування міжнародних заходів (International Event Catering);

‒ забезпечення українських та іноземних авіакомпаній бортовим харчуванням.

Компанія має величезне виробництво на території міжнародного аеропорту «Бориспіль», що складається з декількох цехів, які є проміжним ланцюгом шляху продуктів харчування від поставки до опломбування контейнерів перед завантаженням до авіалайнеру.

Враховуючи, що організація харчування на борту літака є важливою складовою комфортного польоту, компанія «Do&Co Kyiv» постійно знаходить сервісні рішення щодо найкращої гостинності за принципом – «хороший смак не має обмежень», розробляє та презентує нові раціони харчування, меню для різних класів і категорій авіапасажирів.

Студенти КНУКіМ були вражені сучасними технологіями та інноваційним обладнанням, впровадженням системи міжнародного контролю якості HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) на усіх етапах харчового ланцюга у будь-якій точці процесу виробництва, зберіганням і доставкою продуктів харчування, жорсткими вимогами до якості й безпеки продуктів, що дозволяє персоналу забезпечити високий рівень наданих послуг.

Для молоді було проведено екскурсію до складських приміщень, роздягальні, пральні, овочевого, холодного, м’ясного, гарячого і кондитерського цехів та інших приміщень, де вони мали можливість ознайомитися із процесами приготування їжі, надсучасним обладнанням, а також почути усі тонкощі й особливості роботи від керівників підрозділів.

Перед початком екскурсії всі студенти пройшли обов’язкову процедуру одягання в одноразовий спецодяг, шапочку, халати, бахіли, а в кондитерському цеху – одягли маски на обличчя.

КНУКіМівці мали змогу побачити шлях проходження ланч-боксів та касалеток з обідами, які подають привітливі стюардеси на висоті 10 тисяч метрів.

Вразила молодь ФГРіТБ КНУКіМ і надсучасна система утилізації сміття Invac, що значно покращує функціонування компанії.

Заключним акордом екскурсії стало спілкування студентів із керівництвом компанії «Do&Co Kyiv» і дегустація найсмачнішої кави та вишуканих тістечок.

Відвідавши кейтерингову компанію, другокурсники університету культури здобули теоретичні і практичні навички роботи у сфері обслуговування та забезпечення продуктами харчування авіалайнерів, а також отримали безцінний досвід для майбутньої професії.

ДЕКАНАТ:

Адреса: Київ, вул. Є. Коновальця, 36 (каб.709)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38(093) 002-98-08

Моб.: +38(096) 989-88-92 Готельно-ресторанна справа, консультує: Комарніцький Ігор Олегович

Моб.: +38(093) 002-98-08 Готельно-ресторанний і туристичний бізнес, консультує: Пилипів Вікторія Володимирівна

Моб.: +38(096) 902-29-03 Міжнародний туризм, консультує: Плецан Христина Василівна

E-mail: fgritb@ukr.net

         

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 20 (каб.12)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Тел.: +38(044) 285-44-03

Тел.: +38(044) 285-43-86

Факс: +38(044) 285-85-27

E-mail: abiturient@knukim.edu.ua

             

МИ НА КАРТІ:

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2019 ФГРіТБ КНУКіМ