(093) 002-98-08

(096) 989-88-92

         

         

Майстер-клас Валерія Созановського

Надзвичайно приємним для студентів Факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу КНУКіМ став візит Валерія Созановського – відомого українського ресторатора, кондитера та бренд-шефа.

Валерій вже 10 років займається ресторанним бізнесом, а починав практично з нуля. Відомий кондитер мав велике бажання відкрити в Україні щось нове, цікаве та оригінальне і чітко розумів, як зробити на цьому бізнес. Так з’явилась кондитерська The Cake, успіх якої в неповторному смаку кожного десерту, якості інгредієнтів, що привозять з усього світу, найновіших технологіях та найкращій команді професіоналів.

Як говорив сам спікер: «Дуже важливо мати певну базу знань і навичок, щоб постійно вдосконалюватись та досягти найвищого рівня майстерності.

У будь-якій ресторанній справі повинен бути креативний підхід, чіткий бізнес-план, правила та вишуканий сервіс. Якість має бути ідеальною, щоб гості неодмінно хотіли повернутися до вас ще раз. Будьте новатором. А головне – займайтеся улюбленою справою. Це ті основні правила, якими я керуюсь по життю і завдяки чому маю успіх в цій сфері».

Валерій Созановський постійно їздить на курси підвищення кваліфікації до країн Європи та представляє Україну на міжнародних чемпіонатах кондитерського мистецтва.

Бренд-шеф розповів молоді КНУКіМ, що наразі він займається розробкою дитячого харчування, проводить майстер-класи та має плани потрапити на телебачення з новим захопливим проектом, пов’язаним з їжею.

«Я займаюсь тим, чим справді хочу, адже люблю допомагати людям, роблячи їхнє життя смачнішим.

Тому і вам важливо знайти в собі пристрасть та слідувати їй, щоб перетворити мрію на реальність!» – зауважив Валерій.

Ресторатор поділився із КНУКіМівцями, що дуже любить подорожувати світом і привозити звідти нові ідеї та рецепти, щоб втілювати їх у життя вже в Україні. Майстер повідав про концепцію і формулу успіху ресторанів The Cake, The Burger та The Bar, про співпрацю з відомими шеф-кухарями світу та свою команду кондитерів-професіоналів, котрі працюють у нього ще з початку відкриття The Cake, а також про свою безпосередню участь у всіх процесах виробництва солодощів.

Валерій Созановський провів незабутній майстер-клас для студентів ФГРіТБ КНУКіМ, поділившись секретами успіху його закладів та відкрив таємниці ресторанного бізнесу в Україні.

Щиро сподіваємося на нові та не менш насичені зустрічі!

ДЕКАНАТ:

Адреса: Київ, вул. Є. Коновальця, 36 (каб.709)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38(093) 002-98-08

Моб.: +38(096) 989-88-92 Готельно-ресторанна справа, консультує: Комарніцький Ігор Олегович

Моб.: +38(093) 002-98-08 Готельно-ресторанний і туристичний бізнес, консультує: Пилипів Вікторія Володимирівна

Моб.: +38(096) 902-29-03 Міжнародний туризм, консультує: Плецан Христина Василівна

E-mail: fgritb@ukr.net

         

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 20 (каб.12)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Тел.: +38(044) 285-44-03

Тел.: +38(044) 285-43-86

Факс: +38(044) 285-85-27

E-mail: abiturient@knukim.edu.ua

             

МИ НА КАРТІ:

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2019 ФГРіТБ КНУКіМ