(093) 002-98-08

(096) 989-88-92

         

         

“VIP-PARTY” з Михайлом Поплавським на ФГРІТБ

Днями на Факультеті готельно-ресторанного і туристичного бізнесу відбулась найкрутіша вечірка року для абітурієнтів – “VIP PARTY” з Михайлом Поплавським.

Сотні абітурієнтів з усієї країни, охочих вступити на спеціальності “Готельно-ресторанна справа”, “Туризм” і “Менеджмент соціокультурної діяльності” (Менеджер готельно-ресторанного і туристичного бізнесу) завітали до закладу вищої освіти аби відчути справжню студентську атмосферу, поспілкуватися з викладачами, дізнатися про спеціальності та умови навчання, а заодно і подати документи на вступ до найпрестижнішого вишу столиці.

На гостей “VIP PARTY” факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу очікувала насичена програма! Інтерактивні зустрічі. Спілкування (відповіді на запитання батьків і абітурієнтів) з деканом ФГРіТБ Комарніцьким Ігорем Олеговичем та модераторами Приймальної комісії. Зустріч гостей “VIP PARTY” з президентом університету Михайлом Поплавським. Оголошення умов розіграшу 3 місць навчання на ФГРіТБ за рахунок університету. Розіграш лотереї з брендованими подарунками! На факультеті панувала чудова атмосфера і море позитивних емоцій!

Інтерактивна зустріч з медійною особистістю, випускницею і зірковим викладачем факультету – Вікторією Маремухою. Відомими блогерами та успішними випускниками ФГРіТБ Настею Гонцул і Русланом Кузнєцовим.

Своєю майстерністю майбутніх студентів дивував під час інтерактивного майстер-класу з молекулярної кухні успішний майстер-шеф – Віктор Фіалковський.  Шеф-кухар, випускник Університету культури та член Асоціації кулінарів України Віктор Фіалковський поділився власними кулінарними секретами та практичними порадами з майбутніми студентами.

Здивував інноваціями майстер-клас від віце-президента і викладача Асоціації шеф-кулінарів України, шеф-кухаря Шотландського дому “Whisky Corner” Олексія Повторейка. Творити справжні дива на кухні Олексію допомагали су-шеф ресторану “Whisky Corner” Ілля Ульянов та шеф-повар ресторану “Just C.A.F.E.”, акредитований викладач кулінарної академії, заслужений член і шеф-експерт Асоціації шеф-кулінарів України Костянтин Ніколенко.

За допомогою застосування гаджетів майбутнього, запрошені шеф-кухарі майстерно продемонстрували молоді, як відбуваються процеси розморожування, емульсифікації, дегідрації та вакуумізації, застосовуючи сухий лід і азот. А також показали згущувачі, харчові добавки й текстури, за допомогою яких із простої їжі в кінцевому результаті можна отримати абсолютно іншу форму, вигляд і консистенцію продукту. Побачивши вже готову страву, ви ніколи не здогадаєтесь, з чого саме вона приготована.

Поділився з абітурієнтами секретами приготування якісного та смачного кавового напою випускник Кафедри готельно-ресторанного бізнесу ФГРіТБ, а нині  успішний бариста, бартендер, учасник національних чемпіонатів України і організатор неофіційних фанових чемпіонатів для бариста та просто фахівець своєї справи Антон Дихнич.

Своєю майстерністю абітурієнтів захопили успішні випускниці ФГРіТБ – сестри Цегельник. Антоніна – бармен, бариста boutiquebar Biancoro мережі ресторанів Гусовських та Юлія – менеджер по туризму відділу продажу турів компанії Xclusive Travel (Туроператора по Туреччині), які поділились з майбутніми студентами факультету своїм досвідом та професіоналізмом у сфері туризму й барної справи.

Юлія Цегельник поділилась з студентами трендами популяризації та розвитку внутрішнього та в’їзного туризму, а також можливостях і тенденціях розвитку сфери туризму в Україні. Пані Юлія закцентувала увагу майбутніх фахівців-туризмознавців на основних позиціях та особливостях організації vip-обслуговування. Разом з активною студентською молоддю Юлія Цегельник розглянула основні проблеми туристичного бізнесу станом на сьогоднішній день, стан та пріоритетні напрями розвитку сфери туризму України.

Протягом зустрічі Антоніна Цегельник поділилася особистим досвідом роботи в коктейль-барі, розповіла про тонкощі барної справи, дала професійні поради майбутнім фахівцям готельно-ресторанного бізнесу.

Запуск в небо кульок мрії  “Я студент ФГРіТБ” гостями  “VIP PARTY” на Факультеті готельно-ресторанного і туристичного бізнесу н Червоній площі вільних студентів.

Нехай Ваші мрії – стати студентами Факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу обов’язково збудуться!

ДЕКАНАТ:

Адреса: Київ, вул. Є. Коновальця, 36 (каб.709)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38(093) 002-98-08

Моб.: +38(096) 989-88-92 Готельно-ресторанна справа, консультує: Комарніцький Ігор Олегович

Моб.: +38(093) 002-98-08 Готельно-ресторанний і туристичний бізнес, консультує: Пилипів Вікторія Володимирівна

Моб.: +38(096) 902-29-03 Міжнародний туризм, консультує: Плецан Христина Василівна

E-mail: fgritb@ukr.net

         

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 20 (каб.12)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Тел.: +38(044) 285-44-03

Тел.: +38(044) 285-43-86

Факс: +38(044) 285-85-27

E-mail: abiturient@knukim.edu.ua

             

МИ НА КАРТІ:

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2018 ФГРіТБ КНУКіМ