(044) 537-20-98

(096) 989-88-92

         

 

Якісна практична підготовка – передумова професійного успіху

Кафедра готельно-ресторанного бізнесу в рамках науково-практичної діяльності провела бліц-конференцію «Якісна практична підготовка – передумова професійного успіху». Участь у заході взяли студенти 2-го курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» груп ГРС-15, ГРС-25, а також представники науково-педагогічного колективу Факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу КНУКіМ.

На розгляд аудиторії студенти представили презентації, в яких розкрили особливості діяльності провідних закладів готельно-ресторанного бізнесу, що стали базами для практичного стажування.

  • Алла Дацюк та Олена Куркіна презентували 5-зірковий готель в самому центрі Києва «InterContinental»;
  • 5-зірковий бутік-готель «Опера» представили Анна Алексєєва, Євгенія Вакулік, Вікторія Клюй, Наталія Кратко, Лілія Пилихевич та Вікторія Сидоренко;
  • Вікторія Лясківська розкрила особливості діяльності 5-зіркового готелю ділового призначення «Hyatt Regency»;
  • Ольга Білоус та Яна Гаєва детально розкрили організацію виробництва продукції та надання основних і додаткових послуг у 4-зірковому готелі «Holiday Inn»;
  • 4-зірковий готель «Київ» як готель з європейським рівнем обслуговування за доступними цінами презентували аудиторії Ілля Бендик та Марина Вознюк;
  • Структуру закладів ресторанного господарства 4-зіркового бізнес-готелю «President Hotel» та специфіку надання бенкетних послуг проаналізували і представили Андрій Беляк, Діана Бляшук, Ірина Волковська, Вікторія Галка, Альона Денисюк, Христина Камінська, Маргарита Ленда, Вікторія Садовська, Марина Сінченко;
  • Дослідили роботу 4-зіркового готелю в серці Києва «Україна» та надали ґрунтовні пропозиції щодо удосконалення рівня обслуговування гостей Ірина Єфіменко, Вікторія Левітська, Ірина Панчук;
  • Анастасія Деркач презентувала заміський 4-зірковий готель «ШишкінNN» як заклад для сімейного відпочинку та активного дозвілля;
  • Єлизавета Грачова представила увазі слухачів особливості діяльності мережі ресторанів японської кухні «Муракамі»;

  • Сучасна японська кухня мережі ресторанів «СушиЯ» та форми обслуговування споживачів були розкриті в презентації Тетяни Чеботаєвої та Інни Черствої;
  • Владислав Баран, Геннадій Вірний, Сосо Двалі презентували сімейний ресторан з одеською гостинністю «Любчик» («ГастроРок»), що входить до Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова;
  • Сім’я ресторанів Дмитра Борисова також була представлена презентацією ресторану домашньої європейської та української кухні «Барсук» у виконанні Настасії Неснової та Ангеліни Олексюк;
  • Дмитро Руденко розкрив особливості діяльності стейк-хаусу «Wine City Grill» для організації різних тематичних заходів, зокрема акцентував увагу на можливості «гастрономічних мандрівок»;
  • Олександра Колосюк презентувала пекарню традиційної французької випічки «Франс.уа», розкрила особливості виробництва класичних французьких круасанів та ягідних пирогів із пісочного тіста, охарактеризувала способи їх подачі.

Результати практичного стажування у провідних закладах готельно-ресторанного бізнесу м. Києва та України, презентовані під час бліц-конференції, показали, що студенти 2-го курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вдосконалили свої вміння та навички, застосували теоретичні знання на практиці, навчились знаходити переваги та недоліки в сфері обслуговування і можливі шляхи вирішення конфліктних ситуацій, що виникають під час роботи в закладі готельно-ресторанного господарства.

Підсумовуючи результати бліц-конференції, завідувач Кафедра готельно-ресторанного бізнесу Валентина Русавська подякувала всім учасникам за цікаві та змістовні доповіді, відмітила високий рівень організованості студентів і побажала їм знайти себе в обраній справі, бути креативними, творчими, наполегливими, цілеспрямованими, поглиблювати та вдосконалювати свої знання і практичні навички під час навчання, постійно розвиватись та не зупинятися на досягнутому!

ДЕКАНАТ:

Адреса: Київ, вул. Є. Коновальця, 36 (каб.709)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38 (044) 537-20-98

Моб.: +38 (096) 989-88-92

Моб.: +38 (093) 002-98-08

E-mail: fgritb@ukr.net

         

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 20 (каб.12)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Тел.: +38 (044) 285-44-03

Тел.: +38 (044) 285-43-86

Факс: +38 (044) 285-85-27

E-mail: abiturient@knukim.edu.ua

            

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2017 ФГРіТБ КНУКіМ