(044) 537-20-98

(096) 989-88-92

         

 

Сучасні тенденції функціонування та розвитку готельно-ресторанного господарства

Кафедра готельно-ресторанного бізнесу ФГРіТБ КНУКіМ продовжує серію захопливих публікацій інтерактивного журналу «Готельно-ресторанна справа: цікаво, практично, корисно».

Рубрика

«Сучасні тенденції функціонування та розвитку готельно-ресторанного господарства: теоретико-практичні аспекти»

З метою формування у майбутніх фахівців індустрії гостинності професійного бачення та розуміння сучасних тенденцій розвитку ринку послуг на Кафедрі готельно-ресторанного бізнесу КНУКіМ відбувся круглий стіл «Сучасні тенденції функціонування та розвитку готельно-ресторанного господарства: теоретико-практичні аспекти».

Завідувач Кафедри готельно-ресторанного бізнесу КНУКіМ, професор Валентина Андріївна Русавська розповіла учасникам круглого столу про принциповий вплив якісної підготовки фахівців індустрії гостинності на розвиток готельно-ресторанного бізнесу в перспективі.

Модератор круглого столу, професор Людмила Вікторівна Батченко, наголосила на необхідності проведення заходів такого типу з метою формування у студентів правильного сприйняття діяльності ринку послуг.

Учасники: науково-педагогічний склад Кафедри готельно-ресторанного бізнесу (доценти – Олена Юріївна Завадинська, Світлана Михайлівна Пересічна, Галина Арсенівна Толок, Тетяна Вікторівна Бровенко, Михайло Аркадійович Манов; старший викладач Роксолана Вікторівна Дьяченко, викладач Лілія Олександрівна Гончар), магістранти та студенти 2-4 курсів.

Сферою наукових інтересів учасників круглого столу стали такі напрямки:

  • Сучасні реалії та тенденції харчування українців (Оксана Лагута, Ганна Губрієнко, Юлія Барандич, Марія Берегова, Ірина Костюченко, Ілона Верчук);

  • Підтримка та формування новітніх моделей гастрономічного простору в Україні (Ксенія Приходько, Маргарита Ленда, Тетяна Чеботаєва, Ангеліна Олексюк, Настасія Неснова);

  • Впровадження інноваційних методів у процес обслуговування гостей закладів готельного та ресторанного бізнесу (Оксана Околович, Альона Космач, Валерія Коваленко);
  • Забезпечення якості послуг, які надаються закладами готельного і ресторанного бізнесу (Анастасія Федоренко);

  • Формування стратегічних альтернатив розвитку закладів готельного і ресторанного бізнесу (Антон Босенко, Ольга Білоус, Анастасія Деркач);

  • Стратегічні напрями розвитку туризму та його вплив на формування розгалуженої мережі закладів готельного і ресторанного бізнесу в Україні (Катерина Карпусь, Анастасія Доброскок, Анастасія Ткаченко, Андрій Беляк);
  • Підвищення конкурентоспроможності та економічної ефективності готельно-ресторанних комплексів (Аліна Кушнір, Наталія Кібальник, Анна Черток).

Варто зазначити, що учасники круглого столу представили змістовні доповіді та презентації, проявили зацікавленість в удосконаленні індустрії гостинності в Україні, а також продемонстрували ґрунтовні знання з професійно-спрямованих дисциплін.

ДЕКАНАТ:

Адреса: Київ, вул. Є. Коновальця, 36 (каб.709)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38 (044) 537-20-98

Моб.: +38 (096) 989-88-92

Моб.: +38 (093) 002-98-08

E-mail: fgritb@ukr.net

         

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 20 (каб.12)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Тел.: +38 (044) 285-44-03

Тел.: +38 (044) 285-43-86

Факс: +38 (044) 285-85-27

E-mail: abiturient@knukim.edu.ua

            

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2017 ФГРіТБ КНУКіМ