(044) 537-20-98

(096) 989-88-92

         

 

Best Food Fest

В університеті культури відбувся гастрономічний фестиваль Best Food Fest, в якому поборотися за Кубок «Барбекю-2017» мали змогу студенти Факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу.

Охочих позмагатися за честь називатися найкращими кулінарами вишу було чимало, тож в результаті сформувалися 7 команд:

  • Команда № 1 «Мяс.Ко»
  • Команда № 2 «Гриль Драйв»
  • Команда № 3 ім. Томаса Джеймса Кука
  • Команда № 4 «Барбекюшечки»
  • Команда № 5 «Коктейль туриста»
  • Команда № 6 «W.O.W»
  • Команда № 7 «Поварята».

За півтори години учасники повинні були приготувати страви з м’яса, птиці, риби, овочів та десерти.

Найкращих у приготуванні українського барбекю обирало професійне журі:

Сергій Назаренко – багаторазовий переможець міжнародних кулінарних конкурсів. Почесний член Асоціації готельних об’єднань і готелів міст України. Володар знаків професійної пошани I-III ступенів. Шеф-експерт Клубу шеф-кухарів. Чотири рази нагороджений званням «Золотий шеф-кухар».

Микола Наход – ресторатор, власник ресторану «Добра Хата», член правління Асоціації кулінарів України.

Григорій Мельниченко – завідуючий кафедрою Харківського державного університету харчування та торгівлі.

Віктор Фіалковський – переможець всеукраїнських і міжнародних кулінарних конкурсів.

Олег Кондратьєв – шеф-кухар промислово-інвестиційної корпорації «Укрпідшипник», переможець міжнародних конкурсів із кулінарного мистецтва.

Перерізати червону стрічку для відкриття урочистої події завітав Михайло Поплавський.

«Вітаю з відкриттям першого гастрономічного фестивалю Best Food Fest. Це потужна подія в Університеті культури організована Факультетом готельно-ресторанного і туристичного бізнесу.

Бажаю вам оптимізму, віри в себе та професійного успіху. Ви переможці, ви лідери, ви режисери свого життя», – сказав Михайло Поплавський.

Організатори заходу та наставники студентської молоді декан Факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу Ігор Комарніцький і президент Асоціації кулінарів України Михайло Пересічний також приєднались до привітань та побажали учасникам удачі, творчого натхнення і професіоналізму.

Тим часом, поки команди творили кулінарні дива, тривала музична шоу-програма за участі українського народного хору ім. Станіслава Павлюченка, народного артиста України Віктора Павліка, заслуженого артиста України Андрія Князя, та інших зірок української естради. Ведучі фестивалю розважали університетську молодь цікавими конкурсами та вікторинами.

На головній площі університету панувала надзвичайна атмосфера, кожен охочий міг спостерігати за всіма кулінарними процесами, що відбувались у командах, а після ще й поласувати смачним баношем та кулішем, ароматними сосисками, стейками, шашликом та овочами гриль і вишуканими десертами.

Оцінивши професіоналізм, подачу, смак і правильність приготування страв, журі обрало кращих із кращих. Третє місце здобули команди: «Барбекюшечки», «Коктейль туриста», «W.O.W», «Поварята». На другому місці опинились команди: «Гриль Драйв» і команда ім. Томаса Джеймса Кука. Переможне перше місце та Кубок «Барбекю-2017» здобула команда «Мяс.Ко».

Гастрономічний фестиваль університету культури Best Food Fest завершився святковим тортом яким поласували переможці та гості заходу.

ДЕКАНАТ:

Адреса: Київ, вул. Є. Коновальця, 36 (каб.709)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38 (044) 537-20-98

Моб.: +38 (096) 989-88-92

Моб.: +38 (093) 002-98-08

E-mail: fgritb@ukr.net

         

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 20 (каб.12)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Тел.: +38 (044) 285-44-03

Тел.: +38 (044) 285-43-86

Факс: +38 (044) 285-85-27

E-mail: abiturient@knukim.edu.ua

            

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2017 ФГРіТБ КНУКіМ