(044) 537-20-98

(096) 989-88-92

         

 

Студенти КНУКіМ на WorldFood Ukraine

Кафедра готельно-ресторанного бізнесу продовжує серію фахових заходів в рамках проекту «Готельно-ресторанна справа: цікаво, практично, корисно».

Цього разу майбутні готельєри й ресторатори 1, 2 і 3 курсів відвідали 20 Міжнародну виставку продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine.

WorldFood Ukraine – найбільша в Україні виставка продуктів харчування та напоїв, орієнтована на виробників і постачальників, переробні підприємства, дистриб’юторів, експортерів, імпортерів, представників продуктового рітейлу, підприємств ресторанного бізнесу України та інших країн.

У роботі заходу взяли участь 135 компаній-учасниць з України, Італії, Іспанії, Ірану, Нідерландів, Німеччини, Латвії, Малайзії, Південної Кореї, Румунії, Туреччини, Шрі-Ланки, 85 дебютантів виставки, 63 національні виробники, 17 учасників Алеї Новинок, 29 виробників PrivatLabel, було проведено 24 семінари та конференції.

Майбутні фахівці готельно-ресторанного бізнесу теж мали можливість ознайомитись з експозиціями, новими продуктами і напоями вітчизняних і зарубіжних виробників, взяти участь у заходах ділової програми: дегустаціях, майстер-класах, бізнес-лекторіях, презентаціях і food-батлах, що дало змогу отримати інформацію про найсучасніші методи та підходи до оцінювання стану ринку харчових послуг, аналізу смакових переваг споживачів та моніторингу активності конкурентів.

В ході виставки студенти усвідомили важливість вибору високоякісної продукції для задоволення потреб споживачів ресторанного бізнесу, довідались чимало корисного щодо організації процесу надання послуг харчування підприємствами сфери гостинності, ознайомились із системою постачання продуктів харчування та напоїв до закладів ресторанного господраства, набули важливих знань щодо аналізу стану харчових послуг України.

За рекомендацією і запрошенням члена журі кулінарного конкурсу CHEFS AWARDS Ірини Демченко студенти відвідали майстер-клас «Креатив по м’ясу в ресторанній кухні» Світлани Шептухи – переможниці першого сезону проекту «МастерШеф», випускниці кулінарної школи Le Cordon Bleu в Парижі. В рамках майстер-класу було проведено кулінарний конкурс, де свої сили спробували кухарі-професіонали, серед яких переможниця проекту «Пекельна кухня» Анна Сергієнко (Одеса), шеф-кухар ресторану «Авалон» Тарас Шевченко (Київ) та інші. Завершився захід врученням переможцю кулінарного конкурсу особливої нагороди – сертифіката на відвідування Італійського кулінарного інституту ICIF.

Таким чином, фахові виставки є важливим підгрунтям для професійного зростання майбутніх фахівців індустрії гостинності, допомагають виявити, популяризувати та акцентувати увагу на необхідності розвитку вітчизняного ринку харчових продуктів та напоїв задля подальшого розвитку ресторанного бізнесу України.

ДЕКАНАТ:

Адреса: Київ, вул. Є. Коновальця, 36 (каб.709)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38 (044) 537-20-98

Моб.: +38 (096) 989-88-92

Моб.: +38 (093) 002-98-08

E-mail: fgritb@ukr.net

         

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 20 (каб.12)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Тел.: +38 (044) 285-44-03

Тел.: +38 (044) 285-43-86

Факс: +38 (044) 285-85-27

E-mail: abiturient@knukim.edu.ua

            

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2017 ФГРіТБ КНУКіМ