(044) 537-20-98

(096) 989-88-92

         

         

«Кулінарна етнологія: страви східноазійської кухні»

Кафедра готельно-ресторанного бізнесу продовжує серію заходів у межах проекту «Готельно-ресторанна справа: цікаво, практично, корисно».

Днями відбувся майстер-клас «Страви східноазійської кухні», участь в якому взяли студенти ІІІ-го курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Модератор заходу – доцент Кафедри готельно-ресторанного бізнесу Сергій Неіленко.

Під час практикуму студентська молодь ознайомилась із традиціями японської, китайської і тайської кухонь, засвоїла інформацію про гастрономічні звички азіатів, а також опанувала особливості приготування та презентації декількох страв, характерних для населення Азії, застосовуючи знання щодо вимог охорони праці і санітарно-гігієнічних правил.

Разом із викладачем студенти розглянули асортимент страв азійської кухні на ринку України, швидкість їх удосконалення та урізноманітнення, а також узагальнили найважливіші аспекти процесу виробництва однієї з найпопулярніших страв світу – суші. Кожен з учасників заходу продемонстрував свій хист щодо правильного приготування рису, способи нарізання продуктів та варіації формування суші.

Завершився майстер-клас дегустацією, в процесі якої молодь не лише смакувала улюбленою стравою, але й аналізувала тонкощі створення різних кулінарних шедеврів східноазійської кухні.

Майбутні фахівці сфери гостинності оцінили колективну роботу на «10 із 10», а смакові властивості страв – «на відмінно».

ДЕКАНАТ:

Адреса: Київ, вул. Є. Коновальця, 36 (каб.709)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38(044) 537-20-98

Моб.: +38(096) 989-88-92

Моб.: +38(093) 002-98-08

E-mail: fgritb@ukr.net

         

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 20 (каб.12)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Тел.: +38(044) 285-44-03

Тел.: +38(044) 285-43-86

Факс: +38(044) 285-85-27

E-mail: abiturient@knukim.edu.ua

             

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2018 ФГРіТБ КНУКіМ