(044) 537-20-98

(096) 989-88-92

         

         

Якісна практична підготовка – передумова професійного успіху!

Кафедра готельно-ресторанного бізнесу в рамках науково-практичної діяльності провела бліц-конференцію «Якісна практична підготовка – передумова професійного успіху». Участь у заході взяли студенти 3-го курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» груп ГРС-15, ГРС-25, а також представники науково-педагогічного колективу кафедри готельно-ресторанного бізнесу КНУКіМ: завідувач кафедри, професор Валентина Андріївна Русавська, екзаменатори – доцент Сергій Михайлович Неіленко і викладач Лілія Олександрівна Гончар.

На розгляд аудиторії студенти представили презентації, в яких розкрили особливості діяльності провідних закладів готельно-ресторанного бізнесу, що стали базами для практичного стажування.

Структуру закладів ресторанного господарства 4-зіркового бізнес-готелю «President Hotel» та специфіку надання бенкетних послуг проаналізували і представили Діана Бляшук та Євгенія Вакулік.

Деркач Анастасія детально розкрила організацію виробництва продукції та надання основних і додаткових послуг у ресторані-дайнері «Желток».

Сосо Двалі, Ілля Бендик та Ірина Панчук поінформували щодо надання основних і додаткових послуг у Фан-барі «Банка».

Єлизавета Грачова презентувала ресторан VIP-класу «COIN» Миколи Тищенка.

Про отриманий досвід та практичні навички у кальян-барі «Goza Smoke Bar» розповіла Вікторія Клюй.

Ірина Єфіменко презентувала мережу піцерій «il Molino», що спеціалізується на приготуванні справжньої італійської піци за демократичними цінами.

Про особливості практичного стажування на посаді бармена в елітному ресторані «KOYA» розповів Геннадій Вірний.

Свою роботу у барі «Hookah Night» презентував Денис Васютинський, акцентувавши увагу на важливості та актуальності рекламної діяльності для закладів ресторанного бізнесу в сучасних умовах.

Алла Дацюк та Олена Куркіна презентували ресторан з авторською кухнею «Кушавель».

Валерія Сидоренко у своїй презентації проаналізувала особливості функціонування ресторану «Смерека» при готелі «Лигена» (м. Бориспіль).

Сучасна японська кухня мережі ресторанів «СушиЯ» та форми обслуговування споживачів були розкриті у презентації Андрія Беляка, Ольги Білоус, Олександри Колосюк, Лілії Пилихевич та Інни Черствої.

Тетяна Чеботаєва, Альона Денисюк, Маргарита Ленда, Вікторія Лясківська, Настасія Неснова, Ангеліна Олексюк схарактеризували процес виробництва продукції та сервісу мережі ресторанів «СушиЯ».

Особливості діяльності кафе-кулінарії «Merry Cook» розкрили Вікторія Галка, Вікторія Садовська та Дмитро Руденко.

Результати виробничої практики у провідних закладах готельно-ресторанного бізнесу м. Києва та України, презентовані під час бліц-конференції, показали, що студенти 3-го курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вдосконалили свої вміння та навички, застосували теоретичні знання на практиці, навчились знаходити переваги та недоліки у сфері обслуговування і можливі шляхи вирішення конфліктних ситуацій, що виникають під час роботи в сучасних закладах готельно-ресторанного бізнесу.

Підсумовуючи результати бліц-конференції, керівник практики Лілія Олександрівна Гончар подякувала всім учасникам за цікаві та змістовні доповіді, відмітила високий рівень організованості студентів і побажала їм знайти себе в обраній справі, удосконалювати свої знання і практичні навички під час навчання, постійно розвиватись та не зупинятись на досягнутому.

ДЕКАНАТ:

Адреса: Київ, вул. Є. Коновальця, 36 (каб.709)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38(044) 537-20-98

Моб.: +38(096) 989-88-92

Моб.: +38(093) 002-98-08

E-mail: fgritb@ukr.net

         

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 20 (каб.12)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Тел.: +38(044) 285-44-03

Тел.: +38(044) 285-43-86

Факс: +38(044) 285-85-27

E-mail: abiturient@knukim.edu.ua

             

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2018 ФГРіТБ КНУКіМ