(093) 002-98-08

(096) 989-88-92

         

         

Кава як мистецтво: від кавових зерен до капучино

На Кафедрі готельно-ресторанного бізнесу ФГРіТБ відбувся майстер-клас на тему «Кава як мистецтво: від кавових зерен до капучино».

Поділився зі студентами секретами приготування якісного та смачного напою випускник Кафедри готельно-ресторанного бізнесу, а нині бариста, бартендер, учасник національних чемпіонатів України і організатор неофіційних фанових чемпіонатів для бариста та просто фахівець своєї справи Антон Дихнич.

Бариста розповів історію свого знайомства з кавою: «Моє захоплення кавою розпочалось у студентські роки із креативної кав’ярні «Чашка еспресо бар». Пізніше успішно запустив дві школи для бариста, займався консалтинговою діяльністю – відкриттям і просуванням кав’ярень. А сьогодні фактично живу «за рахунок» людей, що починають свій день із чашечки кави».

Майстер-клас складався із двох частин: товарознавчої та презентаційної.

Товарознавча характеристика кави передбачала знайомство з історією виникнення цього напою, аналіз особливостей складу і харчових властивостей кави, ознайомлення із класифікацією, її різновидами та помологічними сортами, узагальнення знань щодо процесу виробництва кави, її зберігання і обсмажування, а також розвинення у студентів навичок виявлення якісної сировини для приготування ароматного напою.

Презентаційна частина майстер-класу мала на меті ознайомити студентів із різновидами напоїв на основі кави, проаналізувати їхні смакові властивості та оцінити їх якість. До уваги учасників майстер-класу було представлено особливості технологічного процесу приготування.

Захід пройшов динамічно, насичено та інформативно. Молодь отримала чимало корисних порад і мотивуючих настанов від Антона Дихнича.

На завершення майстер-класу кожен бажаючий зміг поласувати приготованими кавовими напоями та відчути себе справжнім кавоманом і кавовим експертом.

ДЕКАНАТ:

Адреса: Київ, вул. Є. Коновальця, 36 (каб.709)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38(093) 002-98-08

Моб.: +38(096) 989-88-92 Готельно-ресторанна справа, консультує: Комарніцький Ігор Олегович

Моб.: +38(093) 002-98-08 Готельно-ресторанний і туристичний бізнес, консультує: Пилипів Вікторія Володимирівна

Моб.: +38(096) 902-29-03 Міжнародний туризм, консультує: Плецан Христина Василівна

E-mail: fgritb@ukr.net

         

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 20 (каб.12)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Тел.: +38(044) 285-44-03

Тел.: +38(044) 285-43-86

Факс: +38(044) 285-85-27

E-mail: abiturient@knukim.edu.ua

             

МИ НА КАРТІ:

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2018 ФГРіТБ КНУКіМ