Вибір професії – обирай ФГРіТБ!

Вибір професії – обирай ФГРіТБ!

«Вибір професії – перший крок до успіху, а вища освіта – гарантія вдалої кар’єри.

Ви всі талановиті та унікальні, але цю унікальність потрібно розкривати», – завжди мотивує українських абітурієнтів Михайло Поплавський, на зустріч з яким вони радо приїздять щосуботи до Університету культури.

Університет культури робить ставку на професійно-практичну підготовку бакалаврів за кордоном і здійснює активну співпрацю із провідними закладами вищої освіти Польщі, Італії, Англії, Франції, Німеччини та інших країн світу.

+вибір професії

Також з переваг студентів вишу, котрі здобувають вищу освіту за інноваційними програмами, є подвійний диплом – український та європейський.

На факультеті готельно-ресторанного і туристичного бізнесу студенти навчаються за такими спеціалізаціями:

Пріоритетним напрямом діяльності вишу – є надання можливості студентам закріпити теоретичні знання практичними навичками під час проходження практики як в Україні, так і за кордоном. Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу плідно співпрацює з міжнародними компаніями Чехії, Кіпру, Туреччини, Польщі, Болгарії.

+вибір професії

Не залишається без уваги і насичений навчальний процес, що триває в університеті. Окрім відвідування цікавих лекційних занять, студенти беруть участь у майстер-класах відомих професіоналів-практиків:

  • Мистецтво кулінарії Ектора Хіменеса-Браво
  • Майстер-клас з молекулярної кухні віце-президента і викладача Асоціації шеф-кулінарів України, шеф-кухаря Шотландського дому «Whisky Corner» Олексія Повторейка
  • Майстер-клас Дмитра Борисова – відомого ресторатора, власника та бренд-шефа однойменної мережі ресторанів, кухаря і телеведучого
  • Майстер-клас успішної рестораторки, бізнес-вумен, телеведучої Маргарити Січкар
  • Зустріч із випускницею «МастерШеф», засновницею кондитерської «Rafinad» та популярної YouTube-блогерки Катериною Песковою
  • Тренінг для майбутніх рестораторів від співвласника і партнера тренінг-консалтингової компанії amusatov.com, співвласника True Burger Bar і Hendrick’s bar, розробника унікального проєкту зі стандартизації ресторанів Олександра Мусатова
  • Майстер-клас ресторатора-практика, експерта ресторанного менеджменту, організатора RestArt, InRestFest, конкурсів CulinART та «Пальмова гілка», видавця журналу «Ресторатор» Сергія Трахачова
  • Майстер-клас Валерія Созановського – відомого українського ресторатора, кондитера та бренд-шефа
  • Майстер-клас зіркової випускниці Університету культури, популярної телеведучої Жанни Бадоєвої, котра здобула визнання, завдяки проєкту «Орел і решка»
  • Тонкощі барної справи від Антоніни Цегельник – бармена одного з найпопулярніших коктейль-барів міста Києва (Boutiquebar Biancoro)
  • Майстер-клас відомої кондитерки, засновниці і викладачки кондитерської школи «GL» Єлизавети Глінської.

До речі, неймовірно талановита і цілеспрямована королева десертів Єлизавета Глінська у 2020 році набирає авторський курс на факультеті готельно-ресторанного і туристичного бізнесу.

Наприкінці екскурсії на вступників чекали попередні прослуховування, які проходили на 10-ти престижних факультетах. Молодь продемонструвала власні талант і знання, а також отримала потужний фідбек від професіоналів своєї справи.

Головною подією Дня відкритих дверей для абітурієнтів стала зустріч із Михайлом Поплавським, який вручив сертифікати про попереднє зарахування та щиро привітав кожного щасливчика.