Вони досягли успіху, здобули повагу і зараз успішні у своїй роботі
(для перегляду повної інформації натисніть на фото)
Вікторія Маремуха
Інна Цимбалюк
Світлана Шуст
Дмитро Баран – фахівець сфери гостинності, був студентським деканом ФГРіТБ. У ресторанному бізнесі понад 6 років. Професійний досвід: асистент менеджера локації столичного Театру пива ''Правда'', адміністратор ресторану азіатської кухні "Китайка". Сьогодні обіймає посаду директора ресторану "Китайка" у м. Київ.
Дмитро Баран
Євген Гусєв
Олександр Скаченко
Віталій Дикий
Ольга Білоус – у ресторанному бізнесі понад 4 роки. Має закордонний та вітчизняний досвід роботи у готельно-ресторанній сфері. Сьогодні директорка найбільшого ресторану із столичної мережі грузинської кухні"Tbiliso". Також займається розробкою менеджерського кадрового резерву для даної мережі, працює над розвитком внутрішніх кадрів.
Ольга Білоус
Настя Гонцул
Антоніна Цегельник
Антон Дихнич
Марія Грицай
Руслан Кузнєцов
Юлія Цегельник
Ілона Жила
Яна Полчанінова – досвід роботи у готельно-ресторанній сфері понад 5 років. Обіймала посаду адміністратора найкращого готелю України за версією "TripAdvisor" - 11 Mirrors Design Hotel у Києві. Працювала менеджмером туристичної агенції "Олімпус", проходила стажування у США та має звання Кандидата в Майстри спорту.