Беляк Андрій Олександрович

Беляк Андрій Олександрович

Асистент кафедри готельно-ресторанного і туристичного бізнесу КНУКіМ.

InstagramFacebooke-mailORCIDGoogle ScholarScopus IDWeb of Science

Випускник Київського національного університету культури і мистецтв за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа» (2019), «Менеджмент соціокультурної діяльності» (2021 р.)

Активний учасник всеукраїнських і міжнародних наукових, науково-практичних конференцій. Співавтор фахових статей. Основною сферою наукових інтересів є дослідження фінансової стійкості підприємств сфери гостинності; нормативно-правове регулювання діяльності закладів готельно-ресторанного бізнесу.

Викладає на кафедрі готельно-ресторанного і туристичного бізнесу КНУКіМ практичні заняття з дисциплін «Готельна справа», «Управління якістю та безпечністю», «Бізнес-комунікації».

Постійно працює над підвищенням рівня професійної та викладацької компетентності, що підтверджується сертифікатами:

  • Сертифікат №L01210513 від 13.05.2021 р. про участь в онлайн-лекції «Lecture: International coaching. Basics of standards and the potential of the profession», що організована Федерацією коучінгу ICF;
  • Сертифікат ЕS № 6102/2021 від 17.05.2021 р. про проходження міжнародного підвищення кваліфікації для магістів, аспіратнів та ад’юнктів (вебінар) на тему: «Using the opportunities of cloud services for masters and postgraduate students», що проводилося 10-17 травня 2021 р. на базі Інституту Науково-дослідного Люблінського науково-технологічного парту та IESF (Міжнародної фундації науковців та освітян);
  • Сертифікат про успішне проходження онлайн-курсу «Ефективні комунікації для освітніх управлінців»;
  • Сертифікат про успішне проходження онлайн-курсу «Академічна доброчесність», розробленого студією онлайн-освіти EdEra за підтримки American Councils for International Education, Посольства США в Україні, Проєкту сприяння академічній доброчесності в Україні (SAIUP);
  • Сертифікат про успішне проходження онлайн спец-курсу «Ми відкриті» для HoReCa від Coca-Cola та студії онлайн-освіти EdEra про розвиток готельно-ресторанного бізнесу у посткарантинні часи;
  • Сертифікат про успішне проходження онлайн-курсу для викладачів та працівників адміністрації закладів вищої освіти «#blend_it: опануємо змішане навчання» розробленого студією онлайн-освіти EdEra за підтримки Швейцарії в межах Швейцарсько-українського проєкту DECIDE — «Децентралізація для розвитку демократичної освіти», який впроваджується Консорціумом ГО «DOCCU — Розвиток громадянських компетентностей в Україні» та Цюрихського педагогічного університету (PH Zurich, Швейцарія);
  • Сертифікат про успішне проходження онлайн-курсу «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», наданий за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України через платформу масових відкритих онлайн-курсів Prometheus;