Додаткове ЗНО-2022: скільки коштують додаткові тести

Додаткове ЗНО-2022: скільки коштують додаткові тести

Український центр оцінювання якості освіти визначив вартість платних тестів ЗНО-2022 для учасників, які захочуть скласти його з понад 5 предметів. Вартість цієї послуги визначена відповідним наказом УЦОЯО. Замовити послугу додаткового ЗНО учасники зможуть з 4 до 14 березня після того, як зареєструються для участі у основній сесії.

+студенти

Скільки коштує платне ЗНО-2022

Додаткове незалежне оцінювання з історії України, фізики, хімії, біології, географії коштуватиме – 354 гривні за один предмет.

Додаткове тестування з будь-якої іноземної мови матиме вартість – 789 гривень за предмет.

Охочі скласти більш ніж 5 предметів мають розмістити відповідне замовлення за допомогою спеціального сервісу через Інформаційну сторінку учасника ЗНО, створену на сайті УЦОЯО.

Оплата послуг буде здійснюватись у безготівковій формі із застосуванням електронного платіжного засобу через відповідні посилання з Інформаційної сторінки учасника або через термінали самообслуговування чи каси банківських установ.

До слова, в Україні затвердили новий зразок сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання. Головні зміни – процедура реєстрації та вигляд сертифіката. Відтепер він може складатись з однієї (основної) або кількох (основної і додаткової) частин.