ФГРіТБ на Національній музичній премії «Українська пісня року»

ФГРіТБ на Національній музичній премії «Українська пісня року»

Днями, у національному палаці мистецтв «Україна» відбулася церемонія вручення нагород ювілейної Національної музичної премії «Українська пісня року».

+студенти

Гарантами національної премії є Михайло Поплавський та Олег Винник. Як стверджує генеральний продюсер і власник торгової марки «Українська пісня року» Михайло Поплавський - «Через українську пісню, українську мову ми прищеплюємо молоді любов до всього нашого, українського, любов до Батьківщини. Українська пісня згуртовує, підтримує дух нації. Нам сьогодні треба єднатись задля українського національного відродження. Українська пісня, наче фенікс, розправляє крила в майбутнє і звучить голосно на весь світ, що ми є українці, ми є нація, ми є народ із власною тисячолітньою історією, культурою та традиціями.

+студенти

Музична премія здивувала глядачів інноваційною сценою, незвичайними парами ведучих та несподіваними музичними новинками від українських артистів.

+Михайло Поплавський
+Михайло Поплавський

Головний концертний майданчик давно не бачив такої кількості зірок та глядачів! Студенти бізнес-факультету у захваті та щиро вдячні за нагоду доторкнутися до прекрасного та раді були стати частинкою української історії!