Лайфхаки для мандрівки

Лайфхаки для мандрівки

Відправляєтесь в подорож? Віртуально чи літаком? Бережіть себе та ловіть добірку порад та лайфхаків від студентів-туризмознавців Факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу, які точно знадобляться вам у мандрівці.

+лайфхаки для мандрівки
  1. Фотографуйте багаж як без пакувальної плівки, так і в ній, передбачливість істотно збільшить шанси відшукати багаж в разі втрати.
  2. На контрольному пункті ставайте в чергу за одиничними пасажирами, які подорожують без сім'ї або в ділових цілях. Мандрівники з сім'ями довше проходять контроль і частіше тримають чергу.
  3. В іншій країні можна зіткнутися з проблемою розміну паперових грошей на монети, щоб швидко вирішити це питання, знайдіть кавовий автомат, засуньте в нього паперову купюру і натисніть кнопку скасування. Після такої операції автомат видасть гроші назад у вигляді монет.
  4. Незалежно від сімейного стану, всюди вказуйте, що це весільна подорож. У 70% випадків можна отримати більш комфортабельний номер з приємними подарунками у вигляді шампанського, фруктів або цукерок.