Менеджер готельно-ресторанного бізнесу

Менеджер готельно-ресторанного бізнесу

Менеджер готельного та ресторанного бізнесу - це спеціаліст, який керує готелями та ресторанами, з метою забезпечення комфорту своїх гостей. Також це професіонал, який займається обслуговуванням клієнтів. Вступай на факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу на спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа!

Опис спеціальності

Студенти-магістранти, які обрали спеціальність "готельного та ресторанного бізнесу", дізнаються про основні тенденції розвитку та принципів бухгалтерського обліку на малих та середніх підприємствах гостинності. Майбутні фахівці вивчатимуть правила гостинності, управління, роботи у команді, комунікації, аналітичного мислення. Магістранти оволодіють знаннями у сфері фінансів, іноземних мов, правил техніки безпеки та гігієни, а також навчатися правильно наймати та навчати персонал.

+Менеджер готельно-ресторанного бізнесу

Приклади предметів викладання

Навчальна програма передбачає до вивчення такі предмети:

  • Організація готельного бізнесу
  • Економіка підприємства
  • Організація ресторанної індустрії
  • Стратегічний маркетинг
  • Управління готельними та ресторанними підприємствами
  • Безпека харчових продуктів та санітарія
  • Бізнес планування
  • Глобальні системи бронювання
  • Психологія ділового спілкування
  • Підприємницьке право
  • Іноземна мова
  • Кухня народів світу
+Менеджер готельно-ресторанного бізнесу

Ким може працювати менеджер готельного та ресторанного бізнесу після закінчення навчання?

Після закінчення навчання перед експертами готельного та ресторанного бізнесу відкривається можливість роботи в готелях, ресторанах, туристичних комплексах, кафе, пансіонатах, санаторіях. Обіймати посаду: адміністратор готелю, керівник підприємства громадського харчування, менеджер ресторану, менеджер готелю або ресторану. До посадових обов'язків належить:

  • забезпечення чистоти та порядку
  • дотримання стандартів якості у всіх галузях (зовнішній вигляд, технічне обслуговування, чистота, зручність)
  • вжиття заходів щодо запобігання та ліквідації конфліктних ситуацій
  • контроль за дотриманням працівниками трудової та виробничої дисципліни, правил охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії та гігієни