Навіщо дорослій людині мріяти

Навіщо дорослій людині мріяти

Мрії потрібні для того, щоб жити. Жити і не мріяти - це жалюгідне існування, побут. Зараз у мене мрій набагато більше, ніж в дитинстві, і всі вони різні. Я, наприклад, мрію про те, щоб мої діти відбулися в різних областях. Для мене неймовірно, коли я бачу, що ці речі проростають, і я тримаю пальці, щоб все вийшло.

+мрії

Коли моїй дочці було сім років, вона сказала - буду архітектором. Ми з нею подивилися відео про Френка Гері - одного з найавторитетніших архітекторів сучасності. У нього був улюблений художник, який написав картину з пляшками. Просто якісь пляшки стояли.

У той час, коли Гері побачив цю картину, він працював над проектом гостьового будиночка - тоді архітектор був ще молодим фахівцем. І вирішив зробити з будиночка натюрморт, фактично відтворивши ту картину, яку побачив в галереї, але в реальності. Це стало епохальної роботою, шедевром архітектури 80-х років. На наступний день дочка каже: "Дивись, я завела зошит. Цей будинок - груша, цей - лампочка". І так далі. І у неї є якісь ескізи вже, вимірювання. А їй сім років. Ось це моя найбільша мрія.