Подарунки за знаками зодіаку

Подарунки за знаками зодіаку

На свята слід подбати про вибір подарунків для людей з найближчого оточення – друзів та родичів. Якщо у вас виникнуть складнощі з підбором презенту, обирайте подарунок відповідно до гороскопу – точно не прогадаєте.

Студенти бізнес-факультету склали добірку найкращих подарунків на Новий рік 2022 для кожного знаку зодіаку, які точно здивують та потішать ваших найдорожчих людей.

+студент

Овен

Овни часто збирають навколо себе однодумців, та й взагалі, являються людьми компанійськими. Їм у якості новорічного подарунку краще за все підійде настільна гра – шашки, шахи, доміно чи нарди. Щодо вибору самої гри – робіть це на власний розсуд. Ще одним хорошим варіантом буде подарувати одяг, але це стосується тільки тих Овнів, яких ви добре знаєте, адже тут важливо вгадати з вподобаннями людини.

Телець

Тельці у наступному році будуть зосереджені на духовному розвитку та самопізнанні. Виходячи з цього, їм можна подарувати книгу, яка допоможе знайти своє місце у сучасному світі та досягти внутрішньої гармонії. Окрім літератури Тельцям можна подарувати парфумерію, засоби для догляду за тілом, одяг (знову ж таки, ви повинні знати, якому стилю надає перевагу людина), а на крайній випадок – конверт з грошима.

Близнюки

Близнюки у році Тигра будуть сповнені нових ідей та постійно перебуватимуть на зв’язку з друзями і колегами. Представникам цього знаку Зодіаку можна подарувати смартфон чи планшет, або хоча б безпровідні навушники, які допоможуть їм розслабитися під час сильно завантаженого робочого дня. Також ви можете зробити Близнюкам презент у вигляді абонемента до фітнес-зала.

Рак

Ракам краще підійде якийсь простий, проте душевний подарунок, оскільки в наступному році їм, і без того, доведеться постійно полишати зону комфорту. Тут краще орієнтуватись на захоплення людини. Якщо ваш друг любить рибалку – подаруйте йому омріяну вудочку, якщо вашому батьку подобається проводити час в гаражі біля машини – вручіть йому набір наконечників (бітів), тощо.

Лев

Робота поглине Левів на весь 2022 рік. Це значить, що дарувати їм слід таку річ, яка допоможе розслабитися та відволіктися від усього. Непоганим варіантом буде підписка в онлайн-кінотеатр. Якщо ж ваш друг чи знайомий Лев займається якоюсь творчістю, наприклад, малює картини – порадуйте його новими пензлями, полотном та масляними фарбами.

Діва

Дів у 2022 році чекають значні зміни, які, в першу чергу, стосуватимуться їх зовнішнього вигляду. Тому можете подарувати Дівам одяг та аксесуари в незвичному для них стилі. Сміливо даруйте яскраві речі – якраз так і потрібні. Якщо ж ви боїтеся не вгадати з фасоном – подаруйте Дівам сертифікат до їх улюбленого магазину. Тільки не даруйте їм гроші – навряд чи вони їх потратять з користю.

Терези

Для Терезів наступний рік буде непростий – вони постійно вагатимуться перед прийняттям важливих рішень. Постарайтеся подарувати їм такий подарунок, який підніме їхню самооцінку, продемонструє вашу віру в Терезів. Це може бути фотопортрет у красивій рамці, годинник, який відповідає статусу людини, або ж якась прикраса чи аксесуар (не обов’язково мають бути дорогими, але виглядати солідно повинні).

Скорпіон

Скорпіони у 2022 році приділятимуть чимало часу усілякій містиці та езотериці. Подарунки їм слід вручати відповідні до захоплень – колоду карт Таро, книгу по з магії та окультизму, кришталеву кулю. Якщо ж «паранормальщина» ваших друзів чи родичів, народжених під знаком Скорпіона, не цікавить, подаруйте їм гроші або якусь практичну річ. Наприклад, парасольку чи шарф.

Стрілець

Стрільці у наступному році будуть дуже імпульсивними. Тому корисним подарунком для них стане будь-яка річ, яка допоможе опанувати себе. Таким подарунком може стати тематична література, настільні ігри, або навіть картина з пазлів, збирання якої відволіче Стрільців на тривалий час. Також можете подарувати представникам «войовничого» знаку зодіаку кімнатну рослину – за нею буде цікаво доглядати, і це зніматиме стрес.

Козоріг

Козороги будуть багато креативити в 2022 році. Щоб все розпланувати та записати свої ідеї на папір, їм знадобиться блокнот чи щоденник. Також ви можете подарувати Козорогам річ, яка уособлюватиме домашній затишок – піжаму, м’який пухнастий светр з принтом на новорічну тематику, теплий шарф. Якщо обирати комусь одежу чи аксесуари – це не ваше, просто подаруйте Козорогу гроші чи сертифікат для шопінгу.

Водолій

Водоліям краще підберіть солідний подарунок, який відображатиме їх кар’єрний зріст упродовж 2022 року. Це може бути сумочка з натуральної шкіри, дорога авторучка, краватка або метелик, фарфорова статуетка, картина, або ж наручний годинник. Пам’ятайте, що для таких подарунків й оформлення має бути відповідним – у простому пакеті їх не дарують.

Риби

Риби будуть як ніколи рішучими у році Тигра. Якщо вони давно мріяли про якийсь екстремальний вчинок, наприклад стрибок з парашутом, без роздумів даруйте їм сертифікат чи гроші на здійснення мрії. А ще Рибам можна подарувати якусь незвичну, чи навіть жартівливу річ, наприклад, годинник з зозулею. Ще один підходящий варіант – термокружка та набір екзотичного чаю.