Подорожуй Україною на авто

Подорожуй Україною на авто

Україну визнали найбільш доступною країною в світі для подорожей на автомобілі. Студенти Факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу підготували інформацію та пишаються тим, що наша країна очолила рейтинг туристичної пошукової системи як найдоступніша країна для подорожей на авто.

+подорожуй Україною

Відзначається, що в процесі дослідження були проаналізовані 31 країна Європи за шістьма категоріями: погода, безпеку і інфраструктура, ціни, трафік і навколишнє середовище, прокат авто, природа і пам'ятки.

Рейтинг був складений на основі 17 різних чинників.

Так, Україна посіла перше місце в рейтингу країн з найбільш доступними цінами. Виявилося, що в Україні доступні ціни на паливо, житло і парковку.

У цій категорії слідом за Україною йдуть Литва, Росія, Польща і Румунія. Разом з тим Україна має найвищий показник завантаженості доріг - 44%.

Найменший цей показник в Португалії і Словенії - по 17%. Також в Україні найнижчий показник якості доріг - 2,4, тоді як Швейцарія має 6,3 (де 1 - це низька якість доріг, а 7 - висока).

В цілому, найкращою країною для автомобільної поїздки в Європі стала Португалія, яка отримала високі оцінки за якість доріг, привабливість природи і кількість пам'яток, а також ціни на оренду авто і майже відсутність пробок на дорозі.

Другою стала Іспанія. А третє місце дісталося Люксембургу завдяки його дивовижну природу та визначним пам'яткам. Також там прийнятні ціни на прокат авто, проживання і пальне, безкоштовні дороги.