Профорієнтаційні зустрічі на БІЗНЕС-ФАКУЛЬТЕТІ!

Профорієнтаційні зустрічі на БІЗНЕС-ФАКУЛЬТЕТІ!

Днями проведена онлайн-зустріч із учнями випускного класу та адміністрацією Кропивницького ліцею "Муніципальний колегіум".

+профорієнтація

Майбутнім абітурієнтам було продемонстровано презентацію про умови вступу до університету, про специфіку освітніх програм, студентське дозвілля та підготовчі безкоштовні онлайн курси підготовки до НМТ в рамках інтенсиву "ЗДАШ". Також абітурієнти отримали інформацію стосовно спеціальностей «Готельно-ресторанна справа», «Менеджмент соціокультурної діяльності» («Готельно-ресторанний і туристичний бізнес»), «Міжнародний туризм», що забезпечуються кафедрою готельно-ресторанного і туристичного бізнесу Київського національного університету культури і мистецтв, і дізналися багато важливої і цінної інформації про переваги навчання саме на цих спеціальностях.

Доцент кафедри Завадинська О.Ю. ознайомила майбутніх випускників з особливостями організації та здійснення навчального процесу в КНУКіМ і КУК, надала інформацію щодо особливостей вступної кампанії 2023 року, розповіла про матеріально-технічну базу, інноваційні технології навчання та кадровий потенціал кафедри, навчально-методичне забезпечення та перспективи подальшого працевлаштування.

+профорієнтація

Щиро дякуємо керівництво ліцею "Муніципальний колегіум" у сприянні зустрічі та чекаємо нового студентського поповнення в університеті культури!!!