Student’s birthday party 2021

Student’s birthday party 2021

У Київському національному університеті культури і мистецтв стартував День іменинника 2021! Студентська молодь, яка народилась у вересні, масштабно відсвяткувала спільний день народження! Організувала Student’s birthday party креативна команда мистецького вишу.

+Student’s birthday party 2021

Для винуватців урочистості підготували чимало сюрпризів: оригінальне танцювальне інтро, драйвові пісні, циркові номери, які представили талановиті студенти закладу вищої освіти.

+Student’s birthday party 2021

Гучними оваціями іменинники зустрічали привітання від ректора Київського національного університету культури і мистецтв Михайла Поплавського.

+Student’s birthday party 2021

«В Університеті культури ми продовжуємо добру традицію щомісяця святкувати день іменинника. Вітаю вас із прекрасним святом, бажаю добра, наснаги, оптимізму, міцного здоров’я і шаленого студентського кохання.

Я дякую вашим батькам за те, що вони виховали таких веселих, добрих і талановитих дітей. Прокачайте себе емоційно, станьте успішними, популярними та щасливими. Цінуйте кожну мить і завжди радійте життю!»– сказав Михайло Поплавський.

+Student’s birthday party 2021

Від батьків, рідних та друзів надійшли відеопривітання. Вони зичили іменинникам бути старанними і відповідальними студентами, добрими й порядними людьми, поважати своїх педагогів, цінувати друзів, а також висловлювали побажання творчого успіху та незабутніх моментів.

+Student’s birthday party 2021

На святі було весело й атмосферно: звучали вітальні дотепи та гучні тости на честь іменинників, які приймали поздоровлення з келихами шампанського і смачними цукерками Raffaello.

+Student’s birthday party 2021

Поруч зі святковою фотозоною студенти змогли обрати для себе листівки з передбаченнями, у яких були закодовані мотиваційні вислови Михайла Поплавського: «Будь-яка справа починається з віри в себе!», «Мета, до якої ви прагнете, цілком реальна!», «Випадкова зустріч відкриє двері до нової дружби та успіху» й багато інших. Не менше захоплення у винуватців урочистості викликали їхні дитячі світлини, впізнавала себе молодь з радісними та щирими усмішками.

+Student’s birthday party 2021

Масштабний день народження в Київському національному університеті культури і мистецтв подарував вересневим іменинникам яскравий вир емоцій та вражень, сповнившись яких, студенти отримали неймовірний заряд енергії на творчі і професійні звершення.