Топ книг, що прокачають вашу кар’єру у 2022 році

Топ книг, що прокачають вашу кар’єру у 2022 році

Добірка книжок від бізнес-студентів Факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу, кожна з яких містить необхідний пазл на шляху до кар’єрного успіху у новому році. Знайдіть те, чого не вистачає саме вам.

+книги для кар'єри

«Правила кар’єри. Керівні принципи персонального успіху» Річард Темплар. Чи є щось таке, що знають успішні люди і чого не знаємо ми? Так, вони знають правила кар’єри. У цьому бестселері автор розкаже про 100 принципів, необхідних для просування кар’єрними сходами та щасливого трудового шляху.

«Вперед за мрією. Відвага, креативність і сила змін» Бет Комсток, Тал Раз. Це практичний посібник, сповнений чітких, базованих на досвіді авторки порад про те, як приборкувати виклики, працювати над своїми помилками, обходити бюрократію та йти в ногу з часом. Разом з тим це мемуари директорки Nike та однієї з найвпливовіших жінок світу за версією Forbes.

«Як здобути прихильність людей і навчитися впливати на них» Марвiн Карлiнс, Джек Шафер. Протягом двадцяти років фахівець ФБР із поведінкового аналізу Джек Шефер розробляв оригінальні методи впливу на людей. Вони допоможуть побудувати міцні стосунки, навчитись розпізнавати брехню, розуміти поведінку інших та опанувати складне мистецтво подобатись людям з першого погляду.

«Стуліть пельку своїй мавпі» Денні Грегорі. Експерт із креативності Денні Грегорі створив цікаву й дотепну інструкцію-комікс про те, як позбутися невпевненості, перемогти внутрішнього критика, розкрити в собі творчі здібності й втілити в життя свої прагнення.

«Час пішов… Підкори посаду за 90 днів» Майкл Уоткінс. У книжці покроково описано процес переходу на нову посаду й імовірні труднощі на цьому шляху. Для покращення розуміння та закріплення ідей кожен розділ містить практичні поради, чек-ліст і систему самооцінювання.