Тренди у галузі харчування-2022

Тренди у галузі харчування-2022

Міжнародний журнал Fine Dining Lovers оприлюднив тренди у ресторанній та харчовій галузі! Ділимось цікавинками і ми з вами.

+студенти

Смачні субпродукти

Компанії продовжать вигадувати інновації, що стосуються повторного використання різноманітних відходів для створення нових страв.

Шефи на полицях магазинів

Популярність шефів та довіра до них нині б’ють всі рекорди.

Постачальник як головна зірка

Під час пандемії багато шефів як ніколи зрозуміли, як важливо підтримувати своїх постачальників, і як легко може обвалитися весь ланцюг постачання, якщо цього не робити.

Бум грибних напоїв

Категорія грибів –до якої входять, наприклад, герицій, чаґа та рейші – в останні роки значно виросла і почала проникати і на ринок напоїв. Рідке грибне зілля може стати новою комбучею: аналітики вважають, що попит на функціональні гриби у різноманітних формах – до 2027 року може розширити ринок грибів у США до 3,51 млрд доларів.