Тримай святкову хвилю!

Тримай святкову хвилю!

У дитинстві у більшості з нас не було проблем з новорічним настроєм. Ми з нетерпінням чекали цього світлого свята та раділи кожній дрібниці, яка з ним пов'язана.

А от коли люди дорослішають, вони поступово занурюються в повсякденні проблеми й турботи, тому перестають вірити в новорічне диво. Як підняти настрій напередодні свята і чим себе потішити — давайте розбиратися.

+студентки

1. Відвідайте передсвяткові заходи

Мова йде не про корпоративи та гуляння з великою кількістю алкоголю. Потрібно лише трохи пошукати інформацію у Всесвітній павутині, щоб зрозуміти, де можна провести дозвілля та активувати свій новорічний настрій.

2. Прикрасьте будинок

Нехай порада і банальна, але працює на всі 100%. Запах хвої, ялинкові іграшки, мерехтіння гірлянд — все це позитивно впливає на нашу підсвідомість.

У дитинстві ми всі вирізали сніжинки. Чому б не зробити це зараз? В родинному або дружньому колі цей процес стане веселою і цікавою творчою пригодою.

3. Пийте глінтвейн або какао

Це справжні зимові напої. Глінтвейном занадто захоплюватися не варто, зважаючи на присутність в ньому алкоголю. Втім, зараз в Мережі є багато рецептів безалкогольних варіантів приготування. Ласуни можуть насолодитися смаком гарячого какао з додаванням зефірок.

І, звичайно ж, не варто забувати про мандарини. Ці новорічні фрукти одним тільки запахом створюють новорічний настрій.

4. Купуйте подарунки

Складіть список одержувачів та вирушайте по магазинах. Передноворічний шопінг і можливість порадувати близьких завжди приносять позитивні емоції.

5. Влаштуйте фотосесію

Атмосфера в фотостудії, гарний одяг та новорічні декорації здатні змусити очікувати свята навіть тих, хто ненавидить Новий рік. До того ж, отримувати пам'ятні фотографії завжди приємно.

6. Слухайте музику

Музика здатна творити дива і задавати певний настрій — перевірено психологами і маркетологами. Тому новорічний плейліст просто необхідний для створення гарної атмосфери.

Для цього добре підійдуть такі композиції:

  • Julian Casablancas — I Wish It Was Christmas Today;
  • Mr Little Jeans — Dear Santa;
  • The Kinks — Father Christmas;
  • Dean Martin — Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!;
  • The Waitresses — Christmas Wrapping;
  • The Wombats — Is This Christmas;
  • Mariah Carey — All I Want for Christmas Is You.

7. Займіться собою

Манікюр, нова стрижка або гарна сукня підніме настрій будь-якій жінці. А чоловікам можна сходити в барбершоп і також увібратися до свята.

8. Дивіться новорічні фільми

Ще один надійний спосіб створити собі святковий настрій — зайнятися переглядом новорічних та різдвяних кінострічок, у минулих статтях ми підготували вам список фільмів «на будь-який смак» J

9. Оточіть себе відповідними ароматами

Запах кориці, анісу, гвоздики і хвої у всіх асоціюються з дитинством та різдвяними святами. Використовуючи їх, кожна людина відчуває внутрішнє тепло, тож настрій піднімається автоматично.

Скористайтеся нашими рекомендаціями, мрійте і мисліть позитивно! І нехай в новому році ваш настрій завжди буде на висоті!