Твоя продуктивність – запорука успіху

Твоя продуктивність – запорука успіху

У бізнесі існує безліч укоренілих тенденцій підвищення продуктивності, які насправді її знижують. Ба більше, вони можуть навіть негативно вплинути на ваш загальний стан здоров’я і благополуччя. Допоможуть вам у цьому, студенти факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу.

+продуктивність

1. Що більше часу на роботі, то більше продуктивність. Це застаріле мислення торкнулося навіть віддаленої роботи, що вже призвело до страху втрати продуктивності і викликало вигоряння працівників у різних галузях. Треба знаходити більш точні способи відстеження продуктивності.

2. Робота в будь-який час доби і скорочення сну. Це є неефективним і часто зовсім не потрібним. Коли люди працюють без перерви, породжуються шкідливі звички і неефективні робочі процеси.

3. Співробітники встановлюють власний робочий графік. Постійна тенденція до гнучкості означає, що співробітники встановлюють свій робочий графік. Теоретично це звучить чудово, але хто надолужить втрату часу, пов’язаного з розсинхронізацією робочих графіків? Природа кожного бізнесу різна, так чому ж одна і та ж тенденція має працювати в різних типах бізнесу? Будьте уважні.

4. Багатозадачність для досягнення більшого. Коли починаєш багато працювати одночасно над різними завданнями, трапляється зазвичай більше помилок. Це також гальмує і творчий розумовий процес.