Виїзне заняття у майбутніх готельєрів та рестораторів

Виїзне заняття у майбутніх готельєрів та рестораторів

Дуальна освіта на Факультеті готельно-ресторанного і туристичного бізнесу передбачає партнерство між університетом і закладами гостинності у підготовці і працевлаштуванні студентів. Дуальна освіта дозволяє молоді отримувати професійні навички безпосередньо на підприємстві разом із кваліфікованими фахівцями.

+дуальна освіта

Майбутні готельєри та ресторатори плідно співпрацюють з викладачами-професіоналами, зокрема Сергієм Красовським, Ольгою Даниленко під керівництвом завідуючої Кафедрою готельно-ресторанного бізнесу, професора Валентини Русавської та декана Факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу Ігоря Комарніцького.

+дуальна освіта

Завдяки виїзному заняттю на базі ресторану «Київська реберня», студенти оволоділи навичками організації процесу обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства. Молодь ознайомилася з процесом зустрічі та розміщення гостей в залі ресторану; способами надання меню, проведення переговорів щодо вибору страв, приймання та оформлення замовлення. Також учасники практикуму засвоїли правила і прийоми досервірування столу, виконання замовлення та розрахунку з відвідувачами, навички прибирання й заміни використаного посуду, приборів та білизни.

+київська реберня

Дякуємо Михайлу Поплавському та закладу «Київська реберня» за можливості розвиватись та навчатись новому.