
Майстер-клас Валерія Созановського
Надзвичайно приємним для студентів Факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу КНУКіМ став візит Валерія Созановського – відомого українського ресторатора, кондитера та бренд-шефа.
Валерій вже 10 років займається ресторанним бізнесом, а починав практично з нуля. Відомий кондитер мав велике бажання відкрити в Україні щось нове, цікаве та оригінальне і чітко розумів, як зробити на цьому бізнес. Так з’явилась кондитерська The Cake, успіх якої в неповторному смаку кожного десерту, якості інгредієнтів, що привозять з усього світу, найновіших технологіях та найкращій команді професіоналів.
Як говорив сам спікер: «Дуже важливо мати певну базу знань і навичок, щоб постійно вдосконалюватись та досягти найвищого рівня майстерності.
У будь-якій ресторанній справі повинен бути креативний підхід, чіткий бізнес-план, правила та вишуканий сервіс. Якість має бути ідеальною, щоб гості неодмінно хотіли повернутися до вас ще раз. Будьте новатором. А головне – займайтеся улюбленою справою. Це ті основні правила, якими я керуюсь по життю і завдяки чому маю успіх в цій сфері».
Валерій Созановський постійно їздить на курси підвищення кваліфікації до країн Європи та представляє Україну на міжнародних чемпіонатах кондитерського мистецтва.
Бренд-шеф розповів молоді КНУКіМ, що наразі він займається розробкою дитячого харчування, проводить майстер-класи та має плани потрапити на телебачення з новим захопливим проектом, пов’язаним з їжею.
«Я займаюсь тим, чим справді хочу, адже люблю допомагати людям, роблячи їхнє життя смачнішим.
Тому і вам важливо знайти в собі пристрасть та слідувати їй, щоб перетворити мрію на реальність!» – зауважив Валерій.
Ресторатор поділився із КНУКіМівцями, що дуже любить подорожувати світом і привозити звідти нові ідеї та рецепти, щоб втілювати їх у життя вже в Україні. Майстер повідав про концепцію і формулу успіху ресторанів The Cake, The Burger та The Bar, про співпрацю з відомими шеф-кухарями світу та свою команду кондитерів-професіоналів, котрі працюють у нього ще з початку відкриття The Cake, а також про свою безпосередню участь у всіх процесах виробництва солодощів.
Валерій Созановський провів незабутній майстер-клас для студентів ФГРіТБ КНУКіМ, поділившись секретами успіху його закладів та відкрив таємниці ресторанного бізнесу в Україні.
Щиро сподіваємося на нові та не менш насичені зустрічі!