Братіцел Марина Леонідівна

Братіцел Марина Леонідівна

Кандидат культурології, викладач кафедри готельно-ресторанного бізнесу. Магістр менеджменту готельно-ресторанного бізнесу.

InstagramFacebooke-mailORCIDGoogle ScholarScopus IDWeb of Science

Випускниця Київського національного університету культури і мистецтв за спеціальністю «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу», здобула кваліфікацію магістра із менеджменту готельно-ресторанного бізнесу (2010).

Упродовж 2011–2013 років навчалася в аспірантурі Київського національного університету культури і мистецтв з відривом від виробництва за спеціальністю «теорія й історія культури».

По закінченні аспірантури працювала асистентом кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Київського національного університету культури і мистецтв (2014 – 2017).

2017 здобувала практичний досвід, працюючи адміністратором ресторану «Українські страви», що працює понад 20 років на ринку послуг харчування.

Захистила дисертацію для здобуття наукового ступеня кандидата культурології на тему «Екокультурні практики ресторанів у контексті українських традицій та світового досвіду» (2021).

Сферою наукових інтересів є основи, тенденції та перспективи розвитку екокультурних  практик та концепцій в закладах ресторанного господарства. Автор ряду наукових та науково-методичних праць, учасник міжнародних та всеукраїнських наукових та науково-практичних конференцій.

Викладає практичні заняття з дисципліни: «Ресторанна справа», «Барна справа», «Основи сервісу», «Сервісно-технологічний процес», «Управлінсько-аналітичний процес».