Магістр готельної та ресторанної справи. Випускниця Київського національного університету культури і мистецтв за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа», здобула кваліфікацію магістра із готельної та ресторанної справи (2012).
Захистила дисертацію для здобуття наукового ступеня кандидата мистецтвознавства на тему «Художньо-естетичне середовище готельно-ресторанного комплексу в сучасній Україні» (2017).
Сферою наукових інтересів є мистецькі аспекти формування готельно-ресторанних комплексів. Перспективність мистецтвознавчого підходу до аналізу матеріалів, що розкривають вплив культурних традицій художньо-естетичного оформлення гостинних послуг минулого на мистецькі тенденції створення простору українського готельно-ресторанного комплексу сучасності.
Автор ряду наукових та науково-методичних праць, учасник міжнародних та всеукраїнських наукових та науково-практичних конференцій.
Викладає практичні заняття з дисципліни: «Ресторанна справа», «Сервісно-технологічний процес».