Фахівець з ресторанної справи, організації ресторанного господарства, барної справи, організації роботи сомельє, технології продукції ресторанного господарства та сервісної діяльності.
Викладає дисципліну"Ресторанна справа".
Автор понад 200 праць наукового та науково-методичного характеру, в тому числі навчального посібника „Організація ресторанного господарства за кордоном”. Приділяла багато часу науково-дослідній та науково-методичній роботі – брала участь в НДР , присвяченій харчуванню дітей, які зазнали впливу радіоактивного опромінення (розроблено збірник рецептур страв для шкільного харчування дітей зазначеної категорії) на замовлення Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи ; багато працювала над розробкою функціональних продуктів харчування, в т.ч. з студентами магістратури; декілька років працювала по НДР «Розроблення технологій кулінарної продукції і раціонів оздоровчого харчування» та «Удосконалення стандартів обслуговування споживачів в загальнодоступних закладах ресторанного господарства». По результатам наукової роботи підготовлено більше 80 наукових статей з магістрами та понад 100 доповідей на пленарні та секційні засідання студентських наукових конференцій.
Протягом всього терміну науково-педагогічної роботи періодично проходила стажування в провідних ресторанно-готельних комплексах, фахових державних установах, ДУ Інституті гігієни та медичної експертизи ім. О.М. Марзєєва, брала участь в підготовці і проведенні всеукраїнських та міжнародних кулінарних конкурсів. Постійно підтримує наукове співробітництво з Асоціацією сомельє України та Міжнародною школою барменів „Планета Z”.
Загальний стаж науково-педагогічної роботи – 38 років.